۱۳۹۱ آبان ۲۱, یکشنبه

عکس : فوت نوجوان 15 ساله هموفیلی بر اثر کمبود دارو

خانم وزیر خوب چشماتو باز کن
این جوونای این مملکتن که دارن یکی یکی پر پر میشن
هر کدوم به نحوی
یه روز یکی بر اثر شکنجه شماها
یه روز دیگه به دلیل خودسری و پروگیری برای انرژی هسته ای
میبینین؟
یه خانواده دیگه داغدار شدن و خدا میدونه چندتا از این جوونا و نوجوونا دارن زجر میکشن
چون دارو ندارن
دارو نیست
آی خدا به داد این مردم برس

تاريخ ارسال :21آبان1391 - 13:14
نسخه قابل چاپ

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران عنوان کرد:
عکس : فوت نوجوان 15 ساله هموفیلی بر اثر کمبود دارو


سلامت نیوز:مدیرعامل كانون هموفیلی ایران با تاکید بر کاهش دسترسی بیماران هموفیلی به داروهایشان از فوت نوجوان 15 ساله هموفیلی بر اثر عدم دسترسی به دارو خبر داد.
احمد قویدل در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز در خصوص مشکلات دارویی بیماران هموفیلی گفت:« متاسفانه در حال حاضر سطح دسترسی بیماران هموفیلی به داروهایشان به دلیل تحریم داروهای این بیماران کاهش اساسی یافته است و عملا با کمبودهای دارویی موجود، بیمار نمی تواند در منزل خود دارو نگهداری نموده و در مواقع خطر از آن استفاده نماید.»
وی ادامه داد:« متاسفانه چندی پیش یکی از بیماران هموفیلی که 15 سال داشت و در ایلات و عشایر نزدیک شهرستان دزفول زندگی می کرد پس از آنکه در کوهستان دچار حادثه شد به علت آنکه دارویی در منزل نداشت پس از رسیدن به بیمارستانی در دزفول جان خود را از دست داد.»


قویدل افزود:« کانون هموفیلی ایران معتقد است آمریکا و اتحادیه اروپا در پشت مصوبه بی خاصیتی که طی آن دارو و غذا در زمره اقلام تحریم نیست پنهان گردیده است و با تحریم بانک های کشور ما شدیدترین فشارهای غیرانسانی را به مردم ایران بخصوص جامعه دردمند بیماران، وارد نموده است.»
وی تاکید کرد:« امریکا و اتحادیه اروپا فقط برای تبرئه خود در نزد افکار عمومی مواضع بدون نتیجه ای را در رابطه با تحریم نبودن داروها ارائه می نمایند که امیدواریم توسط مراجع جهانی مورد دقت قرار گیرد و از قربانی شدن مردم بی گناه بخصوص زنان و کودکان جلوگیری نمایند.»
مدیرعامل كانون هموفیلی ایران گفت:« آیا تداوم این اقدامات و دور کردن دارو از دسترس بیماران برای افکار عمومی کشورهای تحریم کننده قابل قبول است؟ما تردیدی نداریم که مردم کشورهای مجری این سیاست ها در صورتی که حقایق را بدانند در راه رفع این تحریم ها با ملت ایران متحد می گردند.»
لازم به ذکر است چندی پیش مدیرعامل كانون هموفیلی ایران طی مصاحبه ای با خبرنگار سلامت نیوز، از کمبودهای دارویی بیماران هموفیلی و محدودیت بیماران برای دریافت دارو خبر داده بود و از تکذیب مداوم و بی توجهی و عدم برنامه ریزی وزارت بهداشت نسبت به مشکلات این بیماران گلایه مند بود.
از طرفی رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و بسیاری از نمایندگان مجلس نیز نسبت به کاهش شدید ذخایر دارویی هشدار داده بودند اما وزارت بهداشت همچنان مصرانه بر عدم وجود مشکل کمبودهای دارویی اصرار داشت تا اینکه هفته گذشته وزیر بهداشت از عدم اختصاص ارز مرجع به دارو و تجهیزات پزشکی خبر داد و عنوان کرد بانک مرکزی تنها 600میلیون ارز از 2500 میلیون دلار ارز دارویی را به وزارت بهداشت اختصاص داده است و علیرغم اینکه ذخایر دارویی خوبی تعبیه شده است اما این ذخایر به تدریج مصرف شده است پاسخی که شاید اگر زودتر گفته میشد مشکلات اینچنین روی هم تلنبار نمیشد.
اینکه چرا بانک مرکزی در اختصاص ارز مرجع به شرکت های واردکننده دارو و مواد اولیه دارویی تعلل می کند و نسبت به بحران موجود در بازار دارویی کشور بی اهمیت است سوال بزرگی است که بی جواب مانده است اما به گفته رئیس کمیسیون بهداشت و درمان کشور، بانک مرکزی از اختصاص ارز به دارو و تجهیزات پزشکی ناتوان است.
آنچه که جای بحث دارد عملکرد دولت در قبال بخش بهداشت و درمان کشور است از یک طرف سال گذشته مصوب شد مبلغ 3 هزار میلیارد تومان از محل درآمد مازاد نفت به نظام سلامت کشور اختصاص یابد که تنها نزدیک به 2 هزار میلیارد تومان آن به وزارت بهداشت تعلق گرفت و مبلغ ۱۱۵۰ میلیارد تومان از بودجه سلامت کشور به وزارت راه و شهرسازی تعلق گرفت و با اینکه رئیس مجلس شورای اسلامی این مصوبه دولت را به دلیل غیرقانونی بودن، لغو کرده است اما همچنان خبری از این بودجه نیست.
 از طرف دیگر امسال مصوب شد دولت از محل صرفه جویی اجرای هدفمندی یارانه ها مبلغ 6 هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت اختصاص دهد که نه تنها از این بودجه خبری نیست بلکه به گفته دکتر شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، دولت بودجه اصلی وزارت بهداشت را نیز پرداخت نکرده است که این مشکل بزودی گریبان دانشگاه های علوم پزشکی کشور را برای پرداخت حقوق کارکنان خود خواهد گرفت.
با وجود چنین مشکلاتی در بخش بهداشت و درمان کشور مشخص می شود که دولت عملا توجهی به سلامت مردم نداشته و با ادامه لجبازی ها در پرداخت بودجه ها جان هزاران بیمار به خطر خواهد افتاد واقعیتی که وزارت بهداشت سعی در کتمان آن دارد تا خیال مردم از عدم کمبودهای دارویی راحت باشد اما گفتن واقعیت ها و رساندن آن به گوش مسئولان بهتر از پنهان کردن و به خطر افتادن جان هزاران بیمار مانند نوجوان 15 ساله هموفیلی است.



لینک منبع : عکس : فوت نوجوان 15 ساله هموفیلی بر اثر کمبود دارو::.

۱۳۹۱ آبان ۱۸, پنجشنبه

شکایت ستار بهشتی از پلیس فتا قبل از مرگ

موضوع درخواست: شکایت علیه بازجوی خود

به: آقای اعلائی مسئول اندرزگاه ۳۵۰

اینجانب ستار بهشتی درتاریخ ۹۱/۸/۹ از طرف پلیس فتا در منزل بدون حکم بازداشت شدم و اینجانب در مدت دو روز بازجویی مورد انواع تهدید و ضرب و شتم قرار گرفتم از فحش های ناموسی که به مادر بنده می گفتند و به خودم مانند [...]، مادرت سالم نیست و بسیار توهینهای دیگر و انواع ضرب و شتم با مشت و لگد و بستن به میز و لگد زدن به سر بنده و اکنون در تاریخ ۹۱/۸/۱۱ بنده را پلیس فتا باز احضار کرده و با خود می برد و بنده عواقب هر اتفاقی که برایم پیش آید مقصر پلیس فتا می دانم و همینطور اگر اعترافی از بنده گرفته شود تحت شکنجه بوده در مدت ۱۲ ساعت ماندن در بند ۳۵۰ اتاق دو، اعضاء اتاق شاهد آثار ضرب و شتم روی بدن بنده بوده اند. و ۲ بار به پزشک مراجعه کردم در نهایت گزارش خود را تقدیم به شما می کنم و خواستار پیگیری این امر هستم.

با تشکر

ستار بهشتی

۱۳۹۱ آبان ۱۶, سه‌شنبه

شبیه سازی: ۴۸ ساعت اول پس از حمله به ایران

«موسسه مطالعات امنیت ملی» اسرائیل اخیرا مدل شبیه سازی را امتحان کرد که ۴۸ ساعت اول پس از حمله به ایران را به تصویر می کشد و در آن تمامی عوامل و بازیگران خاورمیانه در نظر گرفته شده اند.

مدل شبیه سازی حمله یک جانبه اسرائیل به ایران مثلا در نیم شب ۹ نوامبر، صورت می گیرد. موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل، مستقر در دانشگاه تل آویو شبیه سازی را با این اعلان آغاز کرد: «الجزیره از سه موج حمله هوایی اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران خبر داد. اسرائیل رسما حمله به تاسیسات اتمی ایران را تایید کرد.»

در این سناریو، حملات موفقیت آمیز اسرائیل تاسیسات اتمی ایران را نابود می کنند و به این ترتیب برنامه تسلیحات اتمی ایران را سه سال عقب می برند.

در این شبیه سازی، ایران در پاسخ حدود ۲۰۰ موشک شهاب را طی دو مرحله به سوی اسرائیل پرتاب می کند. تهران به بازوهایش حزب الله وحماس و دیگر گروه های تندرو نیز دستور حمله به اسرائیل می دهد. ایران به مواضع آمریکا در خلیج فارس حمله نمی کند.

در ماکت حمله اسرائیل، فعالیت های روسیه عملا جامعه بین المل را فلج گذاشته که کاری نمی توانند بکنند.

موسسه مطالعاتی اسرائیلی می گوید که «پس از دو روز، ایران و متحدانش به حمله علیه اسرائیل ادامه می دهند. به نظر می رسد که بحران ادامه دارد.»

در دو روز اول پس از حمله، اسرائیل چهارمین مرحله حمله هوایی به ایران را برای
تکمیل تخریب یکی از تاسیسات عمده اتمی به پیش می برد. موسسه مطالعاتی می گوید: «هدف استراتژیک اسرائیل جلوگیری از شلوغی منطقه و رسیدن به سطحی است که همه چیز در کوتاهترین زمان تحت کنترل درآید.»

با آن که آمریکا از پیش خبر نشده بود، واشنگتن علنا طرف اسرائیل را می گیرد.
آمریکا خود را در جنگ دخالت نمی دهد با این استراتژی که تنها وقتی وارد بازی می شود که ایران بخواهد تنگه هرمز را ببندد و یا به مواضع آمریکا درخلیج فارس حمله کند.

در آغاز تهران از رویارویی نظامی با آمریکا طفره می رود اما به گفته مرکز مطالعات استراتژیک اسرائیل، این بازی شبیه سازی نشان داد که «هرچه بیشتر ایران تحت فشار قرار میگیرد و گزینه هایش محدودتر می شود، بیشتر درمی یابد که برگ برنده اش اقدام علیه مواضع آمریکا در خلیج فارس و بستن تنگه هرمز است.»

حزب الله، بازوی نظامی شیعه ایران در لبنان خود را در دوراهی می یابد. از یک سو تحت فشار ایران است تا به اسرائیل حمله کند. ایران به حزب الله گفته که این «روز قیامت» است و به خاطر چنین روزی بوده که ۵۰ هزار راکت و موشک در اختیارش گذاشته است. از سوی دیگر حزب الله نگران است که یک بار دیگر صدمات گسترده به لبنان وارد آورد. مرکز مطالعات امنیت ملی اسرائیل می گوید: «از همین رو حزب الله تصمیم میگیرد بخشی از خواسته ایران را پاسخ گوید و راکت هایش را به سوی مواضع نظامی اسرائیل، عمدتا فرودگاه ها و نظام دفاعی آن نشانه برود. پاسخ اسرائیل حزب الله را به محدود کردن حملاتش وادار می سازد.»

در مدل شبیه سازی مورد آزمایش اسرائیل، حماس نیز راه میانه را در پیش می گیرد به این ترتیب که در عین تعهد ضمنی به ایران، از اقدامی که به اسرائیل بهانه حمله گسترده زمینی به نوار غزه بدهد، خودداری می کند.

مصر، عربستان سعودی، اردن، کشورهای حاشیه خلیج فارس و ترکیه همگی در جهت منافع ملی خود حرکت می کنند و در عین پرهیز از درگیری تلاش می کنند درگیری به سطح منطقه کشیده نشود.

مرکز مطالعات امنیت ملی اسرائیل می گوید در این بازی همه بازیگرها «بسیار عاقلانه و منفعت محور رفتار می کنند.» به این ترتیب در مدل شبیه سازی اخیر، بازیگری که نقش جمهوری اسلامی را بازی میکند ناگهان ابزار خود برای حمله مستقیم به اسرائیل را محدود می یابد و بر بازوهای نظامی اش حماس و حزب الله متکی می ماند.

تهران ابزار بیشتری برای هدف گرفتن منافع آمریکا در خلیج فارس دارد اما می داند که آوردن آمریکا به بازی برایش بسیار گران تمام خواهد شد.

مرکز مطالعات امنیت ملی اسرائیل گفت این بازی شبیه سازی، پیشتر در سال جاری میلادی و زمانی که گمان می شد فصل پاییز زمان حل مسئله اتمی ایران است، طراحی شده بود. این مرکز می گوید: «از آن زمان تاکنون اوضاع آرام تر شده ولی پس از انتخابات آمریکا تا بهار، مسئله باز هم پررنگ خواهد شد. پس شبیه سازی های بیشتر موقعیت و درنظرگرفتن عواقب آن حیاتی است.»

در خود مرکز مطالعات امنیت ملی اسرائیل، دو طرز تفکر درباره حمله اسرائیل به ایران وجود دارد. اولی جنگی عمده را پیش بینی می کند که تا خارج از منطقه کشیده خواهد شد. و دومی می گوید به خاطر مکانیسم های بازدارنده، توانایی ایران برای به آتش کشیدن خاورمیانه محدود است.

۱۳۹۱ آبان ۱۱, پنجشنبه

حمله به محمد نوریزاد در نمایشگاه مطبوعات

صبح امروز محمد نوریزاد  در نمایشگاه مطبوعات مورد حمله نیروهای امنیتی خبرنگار نما قرار گرفت.
وی که در غرفه خبرگزاری دولت در حال مصاحبه  با خبرنگار ان بود با حمله خبرنگاران فارس مواجه شد و برخی از این خبرنگار نماها به ایشان آب دهان می انداختند.
گفتنیست که وی با حمایت مسئولین حراست نمایشگاه به بیرون از نمایشگاه راهنمایی شد.